Velkommen til min nye gæstebog

Kære venner, familie og besøgende. Jeg vil blive glad hvis du havde lyst til at skrive i min gæstebog, med en lille hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Marianne, d. 22-02-2010
Kære Søster

Et stort tillykke med din halvrunde dag idag, som nu åbner op for mange spændende muligheder på det malende plan.
Vi ønsker dig en god dag og kan fortælle dig at snestormen igen er over vort lille land - får det dog aldrig en ende. Vi skal til fødselsdag hos Jesper iaften. Ellers er der ikke meget at fortælle herfra. Ha' det godt og det bliver dejligt at se jer igen i næste måned på et eller andet tidspunkt.

Kærlig hilsen
Kurt og Marianne
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 18-02-2010
Hej
En lille hilsen for at minde jer om at der kun er en måned til sæsonen starter på Feddet. Herhjemme har vi snestorm - se selv vedhæftede billede det er 2 timer gammelt. Så det kan d godt være at I skal blive hvor I er en måned længere eller hur.
Vi glæder os til foråret - for nu har vi sku fået sne og vinter i rigelige mængder.

Kram til jer begge.
Marianne
E-mail:
Skrevet af Anne-M. Pedresen, d. 17-02-2010
Kære Søster. Ja det ser godt nok festligt ud med alle de bolscher og karameller alle vegne, tandlægerne må da gnid sig i hænderne. Hmm, det så hyggeligt ud til jeres sardin fiesta. Det kan være i er blevet inspireret til en sardin/sangria fest på feddet - så kommer vi.
Her har vi stadig sne, og nu lover de snestorm igen i morgen. Kus til jer begge Anne-M
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Marianne, d. 08-02-2010
Kære Søster

Ja. det der med Sangria og ondt i håret, det kunne jeg godt have fortalt dig. Min første gang "ondt i håret" var pga. Sangria i 1969. Det smager godt især frugterne med de er desværre også dem der suger al spiritus til i koncentrede mængder.;)

Ja, Sardiner bliver serveret på samme måde som foreller kan jeg læse. Men godt I hygger jer og vær I glade for regnen, herhjemme sukker vi efter at kong Vinter slipper sit greb i os. Det er sørme hammerkoldt.
Som du kan se af billedet jeg har hæftet ved, lavede vi en snemand, sammen med Thea og Melisa i deres have, for den får lov at stå ihvertfald den næste uge, for så lang tid vil foreløbig have frost og snevejr.

Så nyd at I har varmegrader.

Kærlig hilsen
Marianne
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 31-01-2010
Hej begge to.

Så er vi vel hjemme igen. Arme og ben intakte. Vi har haft 6 dejlige dage med 4 dages sol og 2 hele dage med snevejr. Men sådan skal det være i Østrig. Onsdag var vi en tur til Zell am See, og besøge vores skivenner og løbe på ski. De var i St. Johann og besøge os om tirsdagen.
Vi var 14 timer om at køre til Østrig og 15 timer om at kører hjem. Vi startede ellers i et forrygende snevejr kl. 05.15 om morgenen - godt der er noget der hedder GPS.
Det er dejligt at I har fået godt vejr - herhjemme og faktisk genne hele Tyskland ligger sneen højt - men motorvejene er flot ryddet. Jeg glæder mig til at høre om jeres grill aftem med sardiner etc. Husk søster og svoger - "Skik følge og land fly" ;-). Nå, men imorgen kalder arbejdet igen, så det er lidt spændende hvormange mails med opgaver der er kommet i den forgange uge og som man nu skal hygge sig med.
Ha' det godt - vi håber at frosten snart er af jorden, så vi kan starte på Feddet som planlagt.

Kærlig hilsen
Marianne og Kurt
E-mail:
Skrevet af Anne-M. Pedresen, d. 31-01-2010
Kære Søster, håber du slap udenom sardinerne, i dag har vi haft en dejlig dag med kælkning på bjerget i Albertslund. Masser af sne allevegne, masser af frisk luft og røde kinder.
Knus Anne-M
E-mail:
Skrevet af Anne Pedersen, d. 27-01-2010
Du siger bare " No puedo tolerar las sardinas" det betyder ganske enkelt " jeg tåler ikke sardiner" Nyd jeres dejlige vejr! lige nu og her er der en forfærdelig snestorm. Knus Anne-M
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 22-01-2010
Kære Begge
Lige et par ord fra os inden vi drager til Østrig på vinterferie. Vi håber I har det godt og nyder det, selom vejret er ret lunefuldt på jeres kanter. Herhjemme har kong frost rigtig fået fat i os. Ingen taler pt om klimaforandringer. Kan I se håndbold dernede i Spanien, det tegner jo til at blive rigtigt spændende. Vores herre gør det jo fremragende indtil videre. Vi håber vi kan se de danske kampe på tv'et på vores værelse på hotellet.

Ha, det godt.

Kærlig hilsen til jer begge.

Kurt og Marianne
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Marianne, d. 14-01-2010
Kære Sussie og Bjørn
På trods af jeres genvordigheder med varme og kulde, så tror jeg i begge nyder jeres tilværelse dernede. Herhjemme har vi stadig frost, kulde og blæst. Det er især sidstnævnte der tager pippet fra en - føj hvor er det koldt.
Lige nu er det aften, vi har lige spist oksekød i fad fra Karolines kogebog - denne ret kan varmt anbefales. Nu skal jeg igang med at planlægge min fødselsdag på lørdag. De kommer alle (på nær jer) til det store kaffe/kage bord, så nu skal der bages.
Eriks 75 års fødselsdag i lørdags var hele turen værd. Vi blev beværtet med dejlig mad, lavet af den lokale kogekone og underholdt af Sdr. Åbys drengekor (alder ml. 45 og 80 år). Det var bestemt ikke kedeligt, de havde både disko kugle og mikrofoner med. De sang to sange på melodierne: "Dengang jeg drog afsted" og "Der er et yndigt land". Teksten var den samme for begge sange: Jer er så glad idag, jeg er så glad idag osv. Som jeg sagde til flere af korets medlemmer bagefter, at vi godt kunne høre, at det gælder om at finde en tekst alle kan huske ;-)).

Nå, men nu vil jeg skrive min huskeseddel til mine fødselsdags indkøb, så I må have det godt og jeg glæder mig til at læse fortsættelsen af jeres rejsedagbog.

En kærlig hilsen til jer begge.
Kurt og Marianne
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Anne-M. Pedresen, d. 10-01-2010
Kære Sussie, det er dejligt at solen er over jer igen, her er der sne og masser af kulde, søerne er frosset til og folk løber på skøjter og står pp ski i hedeland. Psstt - det er kun den 10 i dag - du er en dag forud.
Knus Anne-M
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 07-01-2010
Kære begge to

Tak for jeres dagbogshilsen. Ja, Spanien og regnvejr er ikke det sjoveste cocktail, godt vi har forsynet jeg med gode bøger, så tiden kan fordrives med dette. Herhjemme er det meget hvidt derude og hundekoldt, men utroligt smukt at se på. Jeg startede det nye år med en forkølelse der bare ingen ende vil tage, jeg hoster og pusser næse i et væk. Idag, er kusine Birgit blevet begravet i Lidingø kirke, det skete kl. 15.00. Jeg har sendt blomster derop fra os alle. Det er bare så trist at tænke på.

På lørdag tager vi en tur til Fyn, Kurt's bror Erik fylder 75 år imorgen og holder den på lørdag. Jeg må huske at takke ham for at holde min fødselsdag også ;-)).

Kan I have det godt og vi håber solen snart vil skinne lidt på jer (den har forøvrigt vist sit milde ansigt her idag).

De kærligste hilsner
Kurt og Marianne
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Anne-M. Pedresen, d. 03-01-2010
Kære Sussie og Bjørn. Dejligt vi kan følge med på sidelinien herhjemme i det kolde Danmark, der er et ordentligt spring fra - 6 til + 23 grader, nyd det. Jeg grinte så tårene trillede over din malende beskrivelse om Bjørns syltede agurk, jeg kan se det for mig :-)))Fik Sumi ikke dårlig mave efter at ha spist en pose poletter? Glæder mig til at høre mere fra jeres vinter domicil. Nytårsknus Tutten
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 01-01-2010
Kære Sussie og Bjørn

Tak for jer nytårshilsen, som jeg først har haft tid til at læse nu. I stort og bragende godt nytår skal også lyde til jer to. Dejligt at høre, at I er kommet godt derned, selvom turen nok ikke har været lige spændende hele tide. Men det glemmer man vel hurtigt i 23° ;-). Jeg ville også godt have oplevet Bjørns ansigtudtryk - det lyder som om det var ubetaleligt.
Vi havde også en rigtig god nytårs aften.
Nu er man idt mat i koderne. Herhjemme er det minus 8°, og ikke noget sne.

Vi skrives ved; hav det godt og på gensyn på Feddet.

De kærligste nytårshilsner
Kurt og Marianne

E-mail:
Skrevet af Anne-M. Pedresen, d. 07-12-2009
Kære Søster
Jeg siger som Marianne, man bliver glad i låget af alle dine dejlige blomsterbilleder i forrygende dejlige farver.
Knus Anne-M
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 06-12-2009
Kære Søster

Et billede man kun kan blive glad af i låget af - det lyser op i en mørk tid. Ja, vi glæder os også til at se den lille vuffelivov som får navnet "Robin".

Krammer
Marianne
E-mail:

Nyeste kommentarer

27.02 | 15:36

Smuk <3

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
18.08 | 10:48

Hej Pia
Tusind tak Pia. Det glæder mig, når mine malerier glæder andre, og bliver værdsat, så kan jeg ikke forlange mere.
Glad hilsen
Sussie P.

...
17.08 | 23:48

Jeg blev SÅ glad, da min mand overraskede mig med det store oliemaleri på min fødselsdag. Tusind tak Kh Pia

...
17.08 | 23:47

Kære Sussie
Vil blot fortælle dig, hvor meget jeg hver dag nyder dine smukke malerier.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE